Referencer

Birgitte Dejgaard

Advokat (L)
Familieret

”Jeg var indkaldt til et møde i Familieretshuset sammen med min eks.
Hun havde søgt om fuld forældremyndighed og jeg om fastsættelse af samvær med vores fælles søn på 10. (Jeg har desværre meget skiftende arbejdstider).
Hun ville tage sin nye kæreste med til mødet og jeg var utryg ved at skulle møde alene. Jeg valgte derfor at tage Birgitte Dejgaard med.
Først var min eks. stik tosset over, at jeg ville tage advokat med, men da den børnesagkyndige begyndte at snakke om samtale med vores søn og indhentelse af udtalelser fra skolen og at vi lige kunne få en samværsaftale med hjem og udfylde derhjemme – tog Birgitte action.
Hun fik udfyldt aftalen om samvær, min eks droppede forældremyndighedssagen og endte med at sige tak for hjælpen til Birgitte.
Vi sparede månedsvis på ikke at skulle indhente udtalelser, inddrage vores søn til en samtale, nyt møde i Familieretshuset og sikkert sagen sendt videre til retten.
I stedet kunne vi alle gå hjem med en aftale, som vi var glade for – og fortælle sønnike, at vi var blevet enige om en samværsordning for med.”

     – Far, 52 år

“Som en del af vores indsats i forhold til social ansvarlighed ligger det os meget på sinde, at kunne yde den ekstra hjælp de mange børn, der oplever, at forældrene går fra hinanden og familien splittes op.
I den forbindelse har vi allieret os med Advokat og familieterapeut Birgitte Dejgaard, der deler ud af sin store erfaring med skilsmissen fra sit arbejde med både børn og voksne i Statsforvaltningen og som advokat.
Birgitte hjælper os med at klæde os fagfolk på til at håndtere den svære situation i forhold til forældre og børn ligesom vi også bruger hendes ekspertise i forhold til forældre og netværk i form af foredrag og rådgivning.”

     – Christian Møller Rec
Udviklings- og souschef Randers Realskole

“Børn fortjener bedre skilsmisser”. Et fantastisk foredrag med masser af brugbare praktiske værktøjer, som kan anvendes, når man møder børn og voksne, der er midt i en skilsmisse. Det var en fornøjelse at høre Birgitte øse af sin store viden – både praktisk og teoretisk – om hvordan børn reagerer på forældres skilsmisse, og hvilke processer der er i spil hos både børn og forældre.
Birgitte Dejgaards foredrag om børn og skilsmisse bør være et must for alle, der har med børn og unge at gøre, og kan klart anbefales.

      – Rikke
        Frejlev Kirkecenter

“Åndehul” bedsteforældre som ressource i forbindelse med skilsmisse.
målet var at få indsigt i skilsmisse processerne og beslyse hvordan bedsteforældre kan tilbyde det åndehul, som de implicerede har brug foir.Det var en dejlig eftermiddag. 26 mennesker dukkede op – det var mennesker med forskellige interesser i forbindelse med skilsmisse.
Birgitte holdt et informativt foredrag for os – belyst med power point.
Birgitte øste af sin store erfaringspotentiale og på et klart og tydeligt sprog – modtog deltagerne hendes budskaber. Hvad kan man som bedsteforældre gøre for at støtte børnene? hvordan reagerer børnene, når de er ulykkelige, og de står midt i konflikter mellem mor og far.
Hvordan kan vi sikre at kontakten mellem bedsteforældre og børnebørn bibeholdes! Der var stor spørgelyst efter foredraget. Vi vil helt sikkert inviterer Birgitte igen . for skilsmisser er jo et kæmpe problem ikke mindst for børnene.
Vi vil gerne hermed anbefale dette foredrag.

     – Hanne Meyer
       Formand for ÆldreSagen i Esbjerg

“Good evening Birgitte,  I just write to say many thanks for the great assistance.
I will never forget all your efforts to make sure I was given a fair trial  for the cases last thursday, 20 August. You were able to prove the cases beyond any reasonable doubt and whatever the outcome of this trial, I am very grateful to have a lawyer like you.
Have a great night and thank you once again.”

     – Dian Nissum

”Jeg kom hjem fra arbejde og fandt en seddel på køkkenbordet fra min kone – jeg er rejst og du skal ikke være bekymret for vores 3 børn.
Jeg anede ikke, hvor de var, og der startede en lang sej kamp om at få børnene at se igen.
Hun var taget på krisecenter og havde bildt alle ind, at jeg havde været voldelig overfor hende og børnene.
Der var 2 underretning hos kommunen. Den ene fra mors søster, som er psykolog i samme kommune og den anden fra hendes veninde, der var pædagog i den yngste datters børnehave.
Kommunen tog mors ord for ”gode varer” og stemplede mig som dårlig far og jeg kunne ikke få børnene udleveret ved fogedens hjælp eller få fastsat kontaktbevarende samvær.
Men på møde i Familieretshuset, hvor Birgitte var med, fik jeg en 7/7-ordning og jeg fik bopælsretten til alle 3 børn i retten.
Uden Birgittes hjælp var det aldrig gået.”

     – Far til 3

🌟🌟🌟🌟🌟

“ Jeg vil gerne takke Birgitte for al hendes hjælp igennem hele processen og derfor endte med et godt resultat. Birgitte var professionel, grundig og ærlig. Birgitte var også menneskelig, empatisk, retfærdig og god til at lytte, var altid ved telefonen, eller på mail hvis jeg havde spørgsmål eller brug for hjælp. Jeg kunne tydeligt mærke at Birgitte er meget erfaren og passioneret i sit job. Jeg vil stærkt anbefale Birgitte Dejgaard!”

– Mor til Micas ♥️

“Kære Birgitte
Du har ikke alene været en utrolig opbakning igennem en yderst svær livsændring, du har også formået at give en ro og tro på, at man som far ikke blot kommer bagerst i køen.
Det var en bekendt der anbefalede dig til mig, og der går ikke en dag hvor jeg fortryder at have ringet dig op. Du besidder en ufattelig viden, empati, professionalisme og optimisme – og det var lige hvad jeg havde brug for, da min hverdag væltede.
Jeg kunne finde tusinde ord hvorfor andre bør kontakte dig når det ikke går, men jeg vil bruge den sætning jeg blev fortalt – “Hvis du er så heldig at få Birgitte på din sag, så vinder dine børn! Det er alt hvad en forælder bør have i tankerne, når man ikke er enig med sin partner!”
Mine børn og jeg takker dig! Du er en helt speciel person.”

     – Far til 2