Advokat

Jeg har som advokat, sagsbehandler/konfliktmægler i Statsforvaltningen gennem en årrække og undervisning i de sidste 25 år hovedsageligt beskæftiget mig med Familieret. 

Jeg kan på denne baggrund give din en kompetent og erfaren rådgivning, ligesom jeg vil føre din sag optimalt i forhold til myndigheder og i retten. 

Jeg står klar til at rådgive dig, under hele dit forløb og lægger stor vægt på personlig rådgivning. 

Læs mere om mine kompetencer og erfaring her

HVORDAN GRIBER VI DET AN?

Vi indleder med et møde, hvor jeg bliver sat ind i din situation og får klarhed over, hvilken form for hjælp du har brug for. 

I nogle tilfælde kan min rådgivning også bestå i en hjælp til, hvordan i får skabt fælles rammer for skilsmissen og børnene. 

Nøgleord for min rolle som advokat er: Tilgængelighed og personlig rådgivning. 

Jeg har haft meget stor glæde af Birgitte Dejgaards store erfaring og kompetente rådgivning i forbindelse med skilsmisse. Med Birgittes hjælp fik jeg hurtigt løst op for en fuldstændig fastlåst og meget stressende situation i forhold til ex-kone og børn og kom videre på en god måde. Jeg fik hjælp til at tage nogle nødvendige beslutninger og fik også grundig og meget konkret økonomisk og juridisk rådgivning i forhold til alt det økonomiske, som jeg også var kørt fast i og havde mistet overblikket over.

     – Fraskilt far, 51 år